klik saya

Thursday, October 27, 2011

siap

thesis sudah siap dalam definisi sendiri laa...
kalau SV cek ni rasanya banyak kene repair ni. tapi tak apa, yg penting submit kasi cek dulu. br nampak saya buat keje walauuuuuu amik masa yg lama untuk siap.

tapi percayalah, mengumpul kekuatan untuk menyiapkan thesis dalam keadaaan hidup yang huru hara dan berjaya memotivasikan diri sendiri itu sudah kejayyan yang cukup besar.

Grad tak grad, lulus tak lulus belakang kira.

yang penting siap.

dan pengalaman selama 5 tahun itu ada dengan aku.

itu yang berharga dan tak boleh di beli. buat master ni tak susah (mentang dah siap). tapi yang susahnya macam saya kata lah...mencari kekuatan untuk mengekalkan konsentrasi tu yang susahhhhh.

sekarang saya fikir kalau tak lulus...KALAUUUUUUUU ni kalau ye. kalau. at least saya dapat pengalaman dan sepanjang buat master, saya dapat 3 perkara yang paling berharga:

SUAMI

RAYYAN

ADELYA

hmmmm...puas hati. itu satu pencapaian yang paling dibanggakan.

2 comments:

  1. Salam Sah,
    InsyaAllah lulus nanti. Kami doakan. And yes, all in all, the three last mentioned person are the most important anyway :)

    I loiiikke :)

    ReplyDelete
  2. tahniah raisah!!
    mmg sangat bermakna bila dah siap seketul!

    ReplyDelete