klik saya

Monday, December 5, 2011

sudah tengok OMBAK RINDU




salam pagi isnin yang mungkin blues bagi sesetangah orang. saya ok ok saje. duduk di rumah bersama anak anak adalah membahagiakan (dan menaikkan darah juga. hahahaha).

berjaya akhirnya...
menonton Ombak rindu di GSC. petang sabtu bersamaan hari kedua tayangan.
sinopsisnya tak payah la rasanya diceritakan. dah sejibik sejibon follow novel. sebenarnya adalah tak best juga tengok cerita yang dah tahu ending. heheheheh

tapi ok jer...layan jer...sambil dodoi Adel kat pintu belakang. sepatutnya seat dapat diskaun sebab duduk sekejap saja.

memula tu Adel layan jugak. bulat mata dia tengok TV besar (bak kata Rayyan).

Rayyan ajak tengok TV besar lagi hari ni...

...tak sempat nak amik gambar anak anak dengan Aaron Aziz, Maya karin dan Lisa Surihani kat depan GSC.

1 comment:

  1. Rajin sungguh bawak anak2 kecik masuk cinema. Kak Ijan masuk tengok dolphin pun Mikael buat 'show' atas tangga, gerun dah nak masuk tempat2 tertutup ni. huhuhu

    ReplyDelete