klik saya

Thursday, March 29, 2012

sekian lama tak berdating...seronoknya

salam...
tenggelam timbul je ahkak ni kan?
biasalah...orang berkerjaya. haktuih..

hari ni kekdahnya berdating dengan cik abang...setelah sekian lama almost 3 years tak pernah keluar berdua, hari ni saje je amik cuti dan tinggalkan anak-anak seperti biasa. kami ke KL. seronok wa cakap lu..... rasa macam muda kembali, macam zaman bercinta2 dulu lak...jalan pegang2 tangan. hahahahahahahaha sangat remaja ai ok....

tapi kekdahnya sepanjang berjalan, asyiklah bercakap pasal anak...rayyan ni mesti suka ni...rayyan hari tu macam ni....adel ni semalam dia....adel itu ini... hati tetap pada anak. masa nak kuar tu rasa macam nak patah balik amik anak dah...tapi cuba cekalkan hati. ceeewah siap cekalkan hati tu

ok, tadi saya sudah buat ic baru. anda bagaimana????
tapi siapnya lambat lagi...maybe 2 ke 3 bulan lagi sebab ada maalah dengan sistem.

ok lah babai. asssalamualaikummmmm

2 comments:

  1. you are so right!!!! aku buat gitu gak..tapi masing2 dok ingat anak...ahaha..last2 mmg xjadi pun dating berdua..

    ReplyDelete