klik saya

Sunday, May 20, 2012

blog oh blog

selamat malam semua
ceh macam dah nak tidur je kan...baru jam 12.37 pagi. tadi jenuh scroll up and down nak cari tang mana nak buat new post ni. sekali kene tekan gambar pensel rupenye. kesian aku tatau. eh, kampung nya sebut tekan, ok klik. hahahhahahhaaa bandar lah sangat. ok bulan 6 nak nak balik kg...weeehuuuuuu bestnya. siap ambik cuti jumaat tu.
sekarang panas betul kan...rasa rimas yang amat. balik kerja terutamanya...panas membahang. silau pandangan bila drive. dengan baju kurung nya rimas rimas rimas. kan bagus kalau boleh pergi kerja pakai seluar track je.
hari ni sehari suntuk kami duduk melepak di rumah. tak buat ape ape. ye lah minggu lepas dah ke Tiara, PD, minggu ni dah tak de duit lepak kat umah je lah ye suami dan anak anak sekalian...

ok lah. nak gi mandi. babai...

No comments:

Post a Comment