klik saya

Sunday, December 30, 2012

Tempat menarik di selangor:Pantai Bagan Lalang, Sepang Selangor

salam malam ahad
apa khabar orang kota
hai kuala lumpur
ok dah jangan mengarut
owh dah jam 12.21am, badan masih belengas dan berpasir pantai
har har har..masih belum mandi sekepulangan dari pantai bagan lalang
siapa sangka di selangor punyai pantai yang cantik?
ai ler tu yang tak sangka
kalau kamu mahu bermandian di pantai
tetapi capek mahu ke PD, nah rasakan pantai bagan lalang di sepang sahaja
pantainya landai, air cetek (sedikit berlumpur pada sesetengah bahangian), mungkin mengikut musim
dari segi infrastruktur, ok lengkap dan bersih
ada surau dan toilet serta bilik mandi yang bersih lebih baik dari PD-teluk kemang
pengunjung juga ramai
kebanyakannya mendirikan khemah disepanjang pantai
perjalanan ke sini mengambil masa dalam sejam dari Putrajaya, lebih kurang 60km
ok lah khannnn
tak de lah jauh mana pun...
pantai ni bersebelahan Sepang Gold Cost Resort Golden Palm Tree (betul ke nama dia ni?)
dari roundabout sepang gold cost tu, terus ke atas, ambik pukul 1 (eh ada ke roundabout ambik pukul 1?)
ok lah, till then...
babai....


2 comments:

  1. salam,

    cantik sungguh bagan lalang ni dalam gambar. tapi sayang banyak sangat lalat kan?

    ReplyDelete
  2. salam angah..
    banyak lalat ke? kat area mana?
    mebi kite duduk tepi pantai tak banyak lalat pun masa tu..lalat tak keluar lagi kot...hehe

    ReplyDelete