klik saya

Wednesday, June 19, 2013

hari sukan sekolah Rayyan part 1

meh kita layan gambar hari sukan sekolah Rayyan
dah lama ni...mak je tak daya nak resize and upload
nanti kite upload lagi yer...
dah lepas sukan meh amik gambar anak veranaks (br start tetibe dah habis sukan kan???)

team biru umo 3 and 4 years kecik2 jek hehe wif teacher

pantas berlari anakku

bowling pun adoooo...kau mampu tadika siap ada bowling tournament. tapi game ni kumpulan Rayyan kalah sebab dia jek sumbangkan mata, yang lain sumbangkan ke longkang. anak ku cemerlang sebab suka main bowling token-perabis duit mak kau-

get ready nak lumba lari. part ni Rayyan dapat no3 sebab dia berhenti tengah jalan-toleh belakang-tengok kawan-kawan- lalu sambung berlari--penat mak ko jerit suruh lari. sib baik ada nombor jugek. Rayyan ialah peserta 5 dr kanan. gaya onyomak dah macam2 pesen dah...alahai

ni bawa uncang atas kepala. adel dalam cubaan mengganggu gugat abangnya.

No comments:

Post a Comment