klik saya

Saturday, September 7, 2013

cuba

cubaan
tengah cuba ni...
blog ni idup lagi ke ni
kenapa tak leh bukak?

2 comments:

  1. salam kak, im just read your story, 7thun hbskn mster...
    sy pun tgh hdpi kesedihan berkenaan mster saya. skrg ni sy rasa sgt tertekan...sdg cube utk positifkn diri..
    mcmni, sy ambil keputusan utk resign dr kerja sbgai pensyarh kolej utk fokus pd mster di akhir sem, krn ingin menyiapkn tesis..commitment yg tinggi diperlukan krn supervisor sy lebih suke berjumbpa face to face dgnnye...
    dgn harapan sy bleh grad semester ini.
    namun begitu, sy sdih sbb xdpt convo sem ni kerana tesis sy berstatus Tak Lengkap lg...supervisor tdk berpuas hati dgn hsl kja sy, walaupun hnya lg 5percent je nk siap...tarikh utk tkr status Tak Lengkap tu bru je lps..sy sgt terkilan supervisor sy lgnsung xnk tolg sy...

    ReplyDelete
  2. Adik,
    jangan rasa macam tu. honestly bagi akak, convo atau tak, itu tak berapa penting. yang penting, grad. akak ramai kawan yang tak konvo-sebab mereka dah fly ke phd.. :) akak masih belum konvo-sebab belum siap correction. hehe anggaplah pengorbanan berhenti kerja itu sebagai satu ujian, untuk mendapatkan sesuatu yang lebih baik.. cheers dear.

    ReplyDelete