klik saya

Sunday, October 13, 2013

anak-anak aku yang comel

giler perasan aku kan puji anak sendiri
sori lah
actually tengah vengong ni baru minum kopi 2 cawan
dah mengadap lappy 2 jam tp roh ku seru masih belum tiba
kenapa malas sangat terasa ni...please roh rajin menjelmalah dikau
takde mood la kawan
orang semua pulang beraya kite buat keje sekolah ape kelas kau jah
kite dah banyak tahun tak balik raya haji tau!
patutnya kene mintak tiap tahun raya puasa kat kelantan lah kan
sebab bila turn raya haji kat kelantan dia buat deek je
'sori yang tak leh balik kampung, kete belum servis, kene tukar timing belt meter dah 80k. lagi foreign worker company kite sampai weekend ni, abang kene bagi training hari isnin'
panjang hubby kite bagi alasan
kite diam je sebab kite kan isteri mithali (sangat kan, padahal malam ni tetibe bancuh air, hubby kata ada ape2 ker..jarang bancuh air kan..hahahahaha)
biarlah, kite pun tak kisah raya kat mana..kalau boleh tu nak la balik kampung kan of kos la... tapi tak pe lah, kita redo jek...shah alam, tunggu daku pulang! wah gituuuuu macamkan jauh benor puchong ke shah alam kannnn
sebenarnya keje sekolah banyak lagi ni
supervisor kite pagi2 cek 'yang dah siap belum keje????' hubby ler tu...bosan agaknya dengan bini yang ada keje sekolah tak habis2 lagi ni
kesian otak kite ni...isnin sampai jemahat kene jadi otak bisnes, management, jaga trading kan
bila malam menjelma dan hujung minggu kene tukar otak sains pulak
memang aku bengong sikit la ni
sebab ni la...sebab 2 bidang yang berbeza..haruuu haruuuu
dah lama tak letak muka budak 2 ketul ni kan....Rayyan dan adiknya Adel

family...aku adalah gemok, begitu juga dengan diri si dia...hahahaha. macam mana nak kembali remaja ye? jangan ajak aku pakai korset dua hibu, aku tadak duit ok. duit simpan nak beli makanan jek, tu yang berat tak turun2 tuuuu...eh, baju aku kaler sama dengan bantal kan? haha tema katanyaaaaaa

1 comment: