klik saya

Thursday, November 21, 2013

Impian Morib Hotel

harga bilik tak sure lak berapa sebab kami pergi pakej family day tadika Rayyan dan Adel
overall, ok la bilik dia luas...cuma tahap kebersihan tu kurang sikit sebab masih ada beberapa helai rambut kat bantal...nampak sangat ko tak tukar sarung bantal dengan cadar kan, kan kan?
kite malas nak komen2 sebab masa pun suntuk penuh dengan aktiviti, so tak de request cadar baru...just kutip2 rambut2 tu...baik tak dapat customer cenggini?
yang bestnya, semua bilik dia mengadap pool, kecuali jenis chalet la kan.

menonton pool. cek port mana paling best.

sabar nak, nanti mak kau kaya mak buat pool kat rumah kite yek. tunggu rumah duduk atas tanah dulu.


pool. luas juga lah. air berapa kaki ek? 4 kaki rasanya...


eh gambar lemari pun nak amik juga.


tak de lah TV led ke aper kan....ok lah dari tak de...

Adel


ni semorang tau kan...apa dia??? toilet

baru nak bergambar berdua....tetibe


landscape dia ok...cantik dan bersih
pandangan dari depan. sumber: google

ni jenis chalet. macam menarik juga kan? sumber: google

No comments:

Post a Comment