klik saya

Wednesday, May 14, 2014

Adel susah bangun pagi


Salam
Adel, 3 years coming July. Secara teorinya 2 tahun 10 bulan. Dulu dia paling ceria bangun pagi. Bangun senyum, tak nangis. Lately ni bangun pagi kemain liat. Kite bukak lampu bilik, kemas katil pun dia tido jer. Tak dihiraunya.
Yang si abang pulak dulu selalu merengek bangun pagi, tapi sekarang pulak dah ok. Dah big boy. Dah faham pagi-pagi kene ke sekolah.
Tapi pagi ni si Adel  ceria pulak. May be sebab semalam cuti kan. Bangun pagi terus mummy Tanya ‘adik nak mandi air suam ke air sejuk’. Dia macam biasalah nak air sejuk.  So mood ok, tapi sambil mandi dia cakap ‘mummy adik ngantuk…’.. ni yang buat mummy teringat kat ofis ni. Kesian pulak, kecik lagi pagi-pagi dah kene mandi ke sekolah.

Nak buat mcm mana dik…mummy kene cari rezeki…

Love u lah adik…and abang Ryan juga.

No comments:

Post a Comment