klik saya

Monday, June 9, 2014

oh monday

salam...
sekarang ni cuti sekolahkan...korang dah gi jalan mana dengan anak-anak?
kami setia lah duduk puchong ni. tak gi mana-mana pun. apalah nasib ku.... hehe
habis-habis pun gi alamanda. hoi bosan lah. alamanda tu apa ada...pusing2 ituuuu je lah.
tapi aku rasa alamanda antara pusat shopping yang agak muslimah, sebab susah nak nampak orang pakai seksi kat situ..motif nak tengok orang seksi kan?

aku hari ni tak sedap badan. tekak kembang jer. tak tau lah kenapa. angin agaknya. badan sekarang ni cepat masuk angin. tu yang selalu naik angin jer... :(

pagi tadi si Adel bangun pagi terus mintak kit-kat. memang feveret dia lah. daddy dia lah yang ajar, selalu ada stok dalam peti. nasib baik mintak kit-kat, kalau mintak cadbury cemana? ok tak kelakar. lepas tu masa dok makan tu dia pandaaang je aku. aku saja cak-cak dia. lepas tu dia kata "mama gemok" dah kenapa adik kata mummy gemok ni.... aku pun tanya "daddy?" dia kata "daddy pun gemok..." fuuuhhhh nasib baik daddy pun gemok. mana aci mummy gemok sorang-sorang. tapi series aku memang gemok sekarang. tak tau lah kenapa...huhuhuh menangisi nasib diri.

ok babai.

4 comments:

  1. aku pon dah gemok jugak.. tgh nak maintain takleh turun dan tkleh naik jgk hehehehe.. happy gemok hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha hepi sangat Laa...mu mana ada gemok nye...gitu jah aku tengok...

    ReplyDelete
  3. Ha.. ntah-ntah Rayyan dan Adel nak dapat adik tak? jeng jeng jeng

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe jeng jeng jeng tu yang berdebar tuuu

      Delete