klik saya

Tuesday, July 1, 2014

Ketidaklaratan

salammmmm
lemah je badan ni
amboi mengalahkan budak darjah 1 kan
tapi begitu lah...

semalam buka puasa dengan 100plus dua gelas, dengan kurma sebiji
lepas solat terus tidur
bangun sahur dengan kurma dua biji
milo secawan

elok nak solat subuh, semua pun kuar balik.
huhuhu
dugaannn

alhamdulillah sekarang masih bertahan
tak nak la tinggal puasa kan
nak buka pun tak tau nak makan ape

eh tetibe post ni dia translate jadi gini :
salammmmm
weak body je ni
wow, that boy beat 1 degree right
but so is ...

Iftar night with 100plus two glasses, with palm-piece
prayers continue to sleep off
waking dawn with two palm seeds
milo secawan

Beautiful dawn prayer kid, all else behind the probe.
i
dugaannn

Alhamdulillah now still survive
I left her son la kan
open nak nak tau did not eat ape

ape-ape je lah labu

ofis ai boleh balik kul4.30, uolss macam mana?
selamat berpuasa semua

1 comment:

  1. Tak sihat ker? Dah confirm ke Adel dan Rayyan nak dapat adik? hehehe.. sorry, termenyebuk pulak..haha. Kalau betul, tahniah! Kuatkan semangat k! In sha Allah boleh puasa penuh ni..

    ReplyDelete