klik saya

Friday, November 21, 2014

Koleksi Abaya Jovian Mandagie Terkini yang ohsem


Jovian Mandagie…sape tak kenal pereka fesyen ni sila keluar dari Malaysia. Haaa…gitu ugutannya. Aku rasa semua orang kenal kot…especially orang perempuan lah kan. Jovian Mandagie ni adalah antara pereka fesyen tempatan yang paling popular di Malaysia. Beliau makin popular  terutamanya selepas melangsungkan perkahwinannya pada December tahun lepas dengan gadis pilihan hatinya, Nina Ismail Sabri yang comel lote tuh. Sejak daripada tu Jovian telah berjaya meluaskan empayar perniagaannya dan telah mempunyai JM Tower iaitu bangunannya sendiri di mana uolls boleh pergi untuk dapatkan koleksi pakaian Muslimah ready-to-wear beliau. Serius lawa-lawa.....

Kalau rasa tak sempat nak ke sana…apa kata terjah je Zalora tu. Aku kalau bosan-bosan rajin la jugak jalan ke zalora tu...alaaa bukannya jauh pun kan..tak payah bayar tol pun..hehe  
Kat situ ada koleksi terbaru Jovian tau, koleksi abaya terkini Jovian Mandagie busana muslimah yang ada pelbagai pilihan warna dan kemasan. Tak caya cuba tengok gambar kat bawah ni, cantik kan… cer tengok yang paling kanan tu...lawa



Koleksi terkini abaya daripada Jovia Mandagie didatangkan dengan pilihan warna, saiz, rekaan dan corak yang semestinya membuatkan kita kaum wanita terpaut dan tergoda... bab kualiti memang tak perlu dipertikaikan lagi sebab sentuhan moden pada koleksi pakaian tradisional Jovian sentiasa menepati cita rasa dan kehendak para pelanggannya. Kannnn…  

Koleksi abaya Muslimah terbaru daripada Jovian diperbuat dengan penuh ketelitian bagi menjamin kualitinya yang cukup mempersonakan itu. Oleh itu korang tak perlu risau dengan kualiti koleksi ini kerana pastinya akan membuatkan korang kelihatan kagum dengan perincian abayanya yang cukup menarik tu. Nampak simple, tapi ada kelas gituh.

Abaya terbaru daripada Jovian Mandagie ini juga sangat versatile kerana boleh dipadankan dengan hampir apa sahaja bagi mencipta satu persalinan penuh pakaian Muslimah yang penuh bergaya. Ianya juga sesuai untuk dipakai ke majlis-majlis istimewa seperti majlis perkahwinan dan majlis makan malam. Hanya perlu mix and match kan sahaja..




So apa tunggu lagi? Dapatkan abaya terkini daripada Jovian Mandagie dan tampil menawan dengannya! So check it out dekat link kat atas tu ye! 

No comments:

Post a Comment