klik saya

Friday, June 5, 2015

Adel model shawl kanak-kanak..kikiki

Salam
model tak berbayar ni...upah jer bagi makanan..beres!
dah besar dah si Adel, dah jadi anak dara
tapi masih montel
suka tengok jari2 dia, gemok gemok macam terlebih mauripan..kikiki

so sape lagi belum order shawl budak-budak ni, cepat order
raya dah dekat tau
bulan pose kang tak larat
nak fokus ibadat
tak yah fikir-fikir nak shopping ke ape kan

kita dah mula shopping dari last month
selalu macam tu lah, masuk je rejab, memang terus shopping baju anak-anak
baju melayu, baju kurung anak anak anak semua dah tempah, tinggal nak ambik je nanti
baju kasual pun dah beli semua
bulan puasa ni bawak diorang pilih kasut selipar jer
nak beli terus kang takut tak saiz
shopping baju tak yah tunggu sale raya pun
sebab parkson dengan sogo manjang je sale kan
tshirt budak-budak beli je kat Padini kids
murah dan kualiti

baju mommy, beli saat akhir
tahun ni semua pun jubah jer
kita rasa tak nak jubah, nak cari baju kurung jer
buka ape, pakai jubah takut orang tanya mengandung lagi ker...kikiki

ok, cepat order sebelum semua habis
whatsapp jer kite
0199122236 echah





No comments:

Post a Comment