klik saya

Monday, August 17, 2015

Open Boutique Aysarra Professional

salam
Semalam pergi open house sebenarnya...
sekali open house untuk Klinik Assalam dengan Butik Aysarra Professional
klinik n butik ni member aku punya, si Rosmaliza
doktor lah dia
memula dia buka klinik Assalam tu dengan husband dia Apo (Azfar)
tahun ni baru bukak butik kat atas tu
ma, aku kerja dengan ko je lah, tukang jaga butik...nah resume... hehehe

semalam dia buat makan-makan
berhuha lah kami kat sana



kemain kau gelak...dah jumpa member ginilah
tu butik n klinik kat belakang

  mommy and sofea...Rayyan dah bersandar. ada aura2 nak demam dah dia tu



Sofea kepanasan.. shawl aku pakai tu bukan aysarra punya.. tapi label sendiri (nak juga).. konon nak buat shawl la konon, buat 3,4 helai sudahnya pakai sendiri..hampehssss

  ni la generasi kedua geng matrik PTPL dorm 51A... 

half of us. geng matrik ada 12 orang...setahun sekali je lah jumpa... dengan ma selalu lah sebab gi klinik dia. tu haa tokey butik yang tengah tu.

kalau nak shopping buleh follow ig butik Aysarra
and facebook aysarra professional

peace!

No comments:

Post a Comment