klik saya

Thursday, September 10, 2015

Buat Fondant Engagement cake

Salam
Hari tu masa cuti hari merdeka sehati sejiwa, adik ipar bertunang dengan 2nd cousin aku
memang bersempena sangat kan sehati sejiwa gitu
so sebagai kakak ipar yang mithali kene lah sponsor kan...kikiki
jadi aku buat kek je lah
bukan susah pun, sebab wedding cake ke engagement cake ni simple2 jer deconya



temanya kaler peach gitu... riben dengan flower tu buat malam sebelum buat kek. tapi flower tu terbuat nipis..tu yang pecah sikit hujung-hujung dia tu..kalau nampak lah. harapnya takde sape yang perasan.


  Riben tu aku buat pakai garfu je titik2 dia tu...heheheh guna je apa yang ada kat umah



bila dah letak dalam kotak jadi la cenggini rupanya.


No comments:

Post a Comment