klik saya

Thursday, September 10, 2015

DIY Wall Clock

Salam
DIY Clock ni ada macam-macam patern 
tapi sengaja pilih yang simple ni sebabnya bagi mudah anak umur 6 and 4 yrs tu belajar baca jam
masa beli ni RM39.90, tawar menawar dapat la RM35, beli  kat Putrajaya Sentral
ingat dah murah
sekali tengok kat lazada lagi murah daa
padan muka
tak apa...tak menyesal pooonnnnn

senang tak nak pasang? senang je pun sebab dia lekat-lekat jer
tapi mengikut kata tukang pasang (daddy), susah tang nak pasang enjinnya tu
tak tau lah aku
aku nampak macam mudah jer...
sebab bila bangun tidur, tengok dah siap pasang
kira mudah lah tu kan?

TV kat rumah doplohpat jam chanel XD..tak habis2 Randy Cunningham, Numb Chuck. rimas! naik bergaduh berebut remote dengan anak. hahahaha

No comments:

Post a Comment