klik saya

Monday, October 12, 2015

Sport Day PPICDC

Salam
2 minggu lepas berlangsungnya majlis sukan sekolah budak-budak ni. skema ayat..
sebenarnya bukan 2 minggu lepas, dah lama ni bulan ogos hari tu
pastu peram entry sampai hari ni
terbaiklah mommy

kat sini Sport day acara dwi tahunan
dwi dwi bagai
maknanya 2 tahun sekali je lah ya
jadi tahun lepas tadek sukan, tahun ni walau apa rintangan, mommy and daddy kena juga bawak Rayyan sukan
tahun depan dah masuk darjah 1...

pepagi bangun awal, ingat sampai awal la ni kat padang
tadek juga
tetap antara yang lambat
huuuuuu

jom layan gambar
alhamdulillah cuaca cerah hari tu
jerebu pun belum muncul lagi masa ni



perasmian oleh Encik Kamal, founder PPICDC. 
bila lah pulak aku nak rasmi hari sukan sekolah sendiri niii...ehem


Sofea pakai baju abang masa kecik, dah jadi rupa boy pulak budak nih.


Acara dimulakan dengan playschool punya student...kecik2 lagi...babai2 jer



then perarakan masuk anak-anak tadika
Rayyan rumah biru, Adel pulak rumah hijau.. Sofea rumah putih..duduk bawah khemah parent. hehe



Aik, semua ada telinga?
Semua jadi gummy bear!


Rayyan and his friends








Adel's team


Mommy's gummy bear





then semua kumpul tengah padang untuk senaman gummy bear



comel sangat2 semua menari gummy bear!


persembahan traditional sikit, joget pahang sebagai pelengkap acara. gituuu


then acara bermula... on your mark, get set, go!!! dengan teacher kena lari sekali...kalau tak student tak nak lariii





ni acara Rayyan masuk. ape dah nama nya...lupaaaa
macam pas pas beg kacang tu je pun





Rayyan's team dapat tempat ke-2



Si montel Mommy dah monyok, waktu untuk tidur kan dik?
Sofea ni muka dia tak tau ikut sape. the mixture of Rayyan and Adel rasanya..



then upacara penyampaian medal...dunwori semua dapat medal...kalau tak, nanti ada yang nangis kang...hehehe


Adel dapat saguhari jer...tapi bronze medal




Then Rayyan's team






the proud face...2nd runner up



hoh, hitam sudah 2 badik ni



Mommy dengan daddy pun dapat hadiah juga tau. kami menang acara terompah gergasi, acara bersama anak. dapat tempat ke-3. ok lah kan...janji anak2 seronok. 
tenkiu teacher tolong pegang Sofea masa kami bersukan.



ok lah, lagi next 2 yrs baru sukan lagi...dadaaaaa

No comments:

Post a Comment