klik saya

Monday, March 7, 2016

Progress rumah : beli lampu kipas di House of Lighting Puchong

Salam
Ya Allah, dah sebulan lebih pasang lampu kipas ni
kalau dah nama pun duduk puchong, then pergi beli lampu kipas kat tempat lain memang saje je lah kan...
sebenarnya kami tak usya kedai lain pun
sebab just compare harga lampu kat Putra Perdana dengan sini
memang murah sini lah kan

tapi...after dah beli semua baru ferasan harga kipas sini sikit mahal..
dalam 20-30 ringgit juga satu unit
pasrah je lah

cuci-cuci mata je lah
gambar kat sini tak ada kena mengena dengan yang telah dibeli










satu lampu telah hilang masa loading dalam kereta
cari balik kat kedai tak ada
kat rumah tak ada 
missing in action

sedeh betul
lampu outdoor tu memang antara lampu yang sangat2 berkenan

so next time kena extra hati-hati bila beli barang banyak2 macam ni

total beli barang kat sini untuk sebuah rumah:
RM2500.00

1 comment:

  1. alahai... murahnya lampu kat sini. saya beli chandeliar putih tu kat kedah rm90. beza 40ringgit. Huuu

    ReplyDelete