klik saya

Thursday, March 17, 2016

Progress rumah; pasang grill... murah, simple, meletop

Salam...
bersambung lagi episod rumah
alamak tak de gambar proper pulak pasal grill ni
sebenarnya grill ni kami mintak kontraktor yang sama je
dia quot RM2700 untuk satu rumah
oklah kan?
sebab banyak juga tingkap dengan pintu ni
then design kami mintak nak yang paling terpaling simple
dia buat jer...
ukuran pun dia tak ambik
sebab kebanyakan rumah area sini buat dengan dia pun
pintu belakang buat grill separuh, then separuh tutup habis

Mr Chin buat grill ambil masa seminggu jer
pun dia siap pasang
kami balik tengok dah siap dah terpasang semua

alhamdulillah tak de ape nak komplen pun, sebab kemas buatannya


grill simple...sebab tak minat berbunga2 ni...
dan amik mild steel je...
cukuplah dengan bajet yang ada



haaaaa...atas bawah dah kena grill




adik sofea

tu nampak sebelah dinding tu, edge tak tajam pun aku komplen. dan developer buat balik edge tu bagi cun2. hehehhe



ni si sofea pantang lepas sampai ke atas. hish

masa ni developer belum repair lagi defect2 semua
lambat nau


2 comments:

  1. salam...boleh tak nak minta no. Mr.Chin tu utk grill rumah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Pn Shiqim... no Mr Chin: 016-3730180 :)

      Delete