klik saya

Thursday, June 13, 2019

Deco deco murah bersama ciksah

salam
Wah macam tak percaya nak update blog
Tujuan update sebab macam tak percaya masih ada yang berkunjung ke blog picisan ni. Masih ada yang sudi email saya bertanya itu ini. Terima kasih...

Sebenarnya bagus blog ni sebab senang nak rujuk balik. Simpan buat kenangan.
Ni update dari phone, Alhamdulillah masih tak lupa password. Kalau tak berkubur la blog ni.

Ok hari ni nak share deco murah-murah jer
Janji letop di mata ku
Haa gitu

Sebelum puasa hari tu beli sarung kusyen kat shopee, dapat murah RM4.90 gitu.
Beli la 4 helai jadi la kan.
Since ada bunga kuning so kita beli sarung kuning.
Ceria la sikit nak raya kan...
Benda boleh ceria buat apa nak sedih-sedih kan






kuning lawan merah, agak-agak siapa menang?





Banyak gambar walau ruang sama. biasa dah tu kan?

No comments:

Post a Comment